• Korokke kartof kroketləri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13623

Tarix : 12.08.2014, 14:04

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 kartof
bitki yağı
0,5 ç.q. karri
duz
istiot
1 yumurta
0,5 st. un
1 st. narın suxarı

Hazırlanması:
Kartofu bişirin, soyudub püre hazırlayın.

Yağı tavada qızdırın.

Kartof püresini karri ilə qarışdırın. Duz, istiot vurun. 3 dərin olmayan kasa götürün. Birinə yumurtanı qırın, ikinciyə un, üçüncüyə suxarı tökün.

Kartofdan balaca kökələr tutun. Hər birini una batırın, unun artığını səliqə ilə təmizləyin. Sonra çalınmış yumurtaya, ardınca suxarıya batırın. Suxarının bir qədər kökəyə batmasına çalışın.

Kartoflu kökələrin hər iki üzünü qaynar yağda 2-3 dəqiqə qızardın.

Kağız salfetin üstünə düzüb artıq yağının axmasını gözləyin.

Süfrəyə sevdiyiniz souslardan biri ilə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, suxarı, karri, batırın, çalışın, batmasına, Kartoflu, kökələrin, qaynar, üzünü, kökəyə, qədər, çalınmış, Sonra, yumurtaya, ardınca, Suxarının, suxarıya, yağda, dəqiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
emis
hazirlayacam mutleq beyendim
12 avqust 2014 16:34
1
BİZİ İZLƏYİN