• Ət şinitzel resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7196

Tarix : 23.03.2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Chef Mübariz




Tərkibi:
2 ədəd 180 qramlıq dana bonfile - nazildilmiş
1 su stəkanı un
3 yumurta- çırpılmış
2 su stəkanı çörək qırıntısı
3- 4 yemək qaşığı kərə yağı - qızartmaq üçün
duz
isitiot

Hazırlanması:
Nazildimiş bonfileleri əvvəl arxalı önlü duz və istiot ilə ədviyyatlandırırıq. Ardından sırası ilə əvvəl un, sonra yumurta və son olaraq da çörək kırıntısına bulayırıq. Tavada qızdırdığımız kərə yağında orta atəşdə bişirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: yumurta, çörək, stəkanı, əvvəl, olaraq, kırıntısına, sonra, sırası, Ardından, bulayırıq, Tavada, bişirik, atəşdə, yağında, qızdırdığımız, ədviyyatlandırırıq, istiot, yemək, qaşığı, qırıntısı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN