• Manastr sayağı toyuq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11118

Tarix : 24.03.2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Chef Mübariz




Tərkibi:
500 qr-toyuq filesi.
100 qr-Göbələk
1 ədəd-soğan
1 ədəd-pamidor1 ədəd-Yaşıl bibər
150 qr-mazerella pendiri
50 qr-kərə yağı Duz və qara istiot-zövqə görə

Hazırlanması:
Əvvəlcə toyuq ətini medalyon şəklində doğrayın və yağda qızardın daha sora isə göbələyi doğrayıb və suyu çəkilənə qədər qızardın. Üzərinə xırda doğranılımış soğan əlavə edib qızartmağa davam edin. Pomidor və yaşıl bibəri də halqa şəkilində doğrayıb toyuğun üzərinə düzün və üzərinə sürtkəcdən keçirilmiş pendiri əlavə edib sobaya qoyun. 180 dərəcədə 6-7 dəqiqə bişirin.

Sonda kartof qızartması ilə servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayıb, pendiri, toyuq, qızardın, üzərinə, soğan, əlavə, toyuğun, şəkilində, bibəri, Pomidor, yaşıl, düzün, halqa, keçirilmiş, kartof, Sonda, qızartması, servis, bilərsiniz
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN