• Bazlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4946

Tarix : 27.03.2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
250 q boyat çörək (pide)
1.5 st. süd
2 yumurta
4-5 x.q. bal, yaxud bəhməz
1 x.q. zeytun yağı
1 ovuc xırdalanmış qoz (fındıq, araxis)
1 st. un

Hazırlanması:
Bayat çörəyi blenderdə xırdalayın. Üzərinə süd tökün. Yumurtaları, zeytun yağını, bəhməzi (yaxud balı) əlavə edin. Qoz qatın. Unu az-az əlavə edib qarışdırın. Blinçik xəmiri qatılığında alınmalıdır.
Yağsız tavaya qaşıqla salıb o üz-bu üz qızardın.
Süfrəyə verərkən üzərinə təzə meyvə, qaymaq, bal, araxis qoya bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: araxis, yaxud, zeytun, əlavə, Yağsız, tavaya, Blinçik, qatılığında, xəmiri, qaşıqla, alınmalıdır, Süfrəyə, meyvə, qaymaq, bilərsiniz, üzərinə, verərkən, qızardın, qarışdırın, salıb
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica