• Bazlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 056

Tarix : 27-03-2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
250 q boyat çörək (pide)
1.5 st. süd
2 yumurta
4-5 x.q. bal, yaxud bəhməz
1 x.q. zeytun yağı
1 ovuc xırdalanmış qoz (fındıq, araxis)
1 st. un

Hazırlanması:
Bayat çörəyi blenderdə xırdalayın. Üzərinə süd tökün. Yumurtaları, zeytun yağını, bəhməzi (yaxud balı) əlavə edin. Qoz qatın. Unu az-az əlavə edib qarışdırın. Blinçik xəmiri qatılığında alınmalıdır.
Yağsız tavaya qaşıqla salıb o üz-bu üz qızardın.
Süfrəyə verərkən üzərinə təzə meyvə, qaymaq, bal, araxis qoya bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: araxis, yaxud, zeytun, əlavə, Yağsız, tavaya, Blinçik, qatılığında, xəmiri, qaşıqla, alınmalıdır, Süfrəyə, meyvə, qaymaq, bilərsiniz, üzərinə, verərkən, qızardın, qarışdırın, salıb
BİZİ İZLƏYİN