Tərkibi:1 ədəd ortaboy gül kələmi
2 ədəd yumurta
2 xörək qaşığı un
Duz
İstiot
Qızartmaq üçün yağ
Hazırlanması:Gül kələmini doğrayıb yuyun. Duzlu suda tam bişənədək qaynadın. Sudan çıxardıqdan sonra əzib püre halına gətirin. Soyuduqdan sonra üzərinə yumurta, duz, istiot, əlavə edib yaxşı qarışdırın.
Tavada yağı qızardıb qarışımdan 1 xörək qaşığı həcmində götürüb tavaya qoyun və kotletləri ikitərəfli qızardın. İsti-isti süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, qaşığı, xörək, yumurta, qarışımdan, qızardıb, Tavada, yaxşı, əlavə, həcmində, qarışdırın, qoyun, qızardın, süfrəyə, verin, ikitərəfli, kotletləri, tavaya, istiot, götürüb