• Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5458

Tarix : 4.04.2017, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Foto reseptlər

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 ədəd orta ölçülü toyuq
200 qram qoz ləpəsi
2 ədəd baş soğan
1 xörək qaşığı yağ
alça turşusu
duz
istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə qozu ət maşınından keçirin. Daha sonra soğanı təmizləyib onu da eyni qayda ilə ət maşınından keçirin. Soğanı cunanın arasına qoyub suyunu sıxın. Suyu sıxılmış soğanı kərə yağında qovurun.

Ocaqdan götürün. Kənarda soyudun. Daha sonra qoz və isladılmış turşu əlavə edib, duz və istiot vuraraq yaxşıca qarışdırın. Toyuğu təmizləyib duz və istiot vurun. Toyuğun içinə və çölünə alça turşusu çəkərək, ləvəngini doldurmağa başlayın.

İçi doldurulmuş toyuğun qarnını sapla tikin. Qanadının altını, budlarını bıçaqla çərtin. Qızdırılmış sobada yarım saat bişirin. Hər iki üzü qızaranda , sobadan çıxarıb servis edə bilərsiniz.

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ləvəngisi resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, keçirin, sonra, soğanı, təmizləyib, turşusu, maşınından, toyuğun, doldurulmuş, qarnını, sapla, tikin, başlayın, Toyuğun, Qanadının, doldurmağa, çəkərək, çölünə, içinə, ləvəngini
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN