• Sosiskalı minyon kökələr resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4116

Tarix : 23.04.2017, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Duzlu xəmir işləri, Börəklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : ZulyaKitchen




Tərkibi:
1 su st ilıq süd süt
1 armudu st. duru yağ
2 yemək q.şəkər
1 çay qaşığı duz
1.5 yemək q. maya
1 yumurta ( sarısı üstüne olacaq )
Aldığı qədər un( təxminən 3.5 st)

Üzəri üçün:
Ayırdığımız yumurta sarısı
Dilimlənmiş sosiska

Hazırlanması:
İlk öncə ilıq südə maya və şəkəri əlavə edək qarışdıraq.Mayanın həll olması üçün gözlüyək.aha sonra digər inqediyentləri əlavə edək yoğuraq. 45 dəq mayalanması üçün isti yerdə saxlıyaq. Hazırladığımız xəmirdən parçalar ayıraq top şəklində edək və üzərinə doğranmış sosiskaları batıraq.Yumurta sarısın da üzərinə sürtək.180-190 dərəcəli sobada üzəri qızarana qədər bişirin.
Qeyd Bişirmə müddətində bir dəfə sobanı açın (təxminən 10-15 dəq sonra) sosiskaları yenidən əlinizlə batırın ki, xəmir şişdikdə çıxmasınlar.

Nuş olsun!
Etiketlər: sosiskaları, qədər, təxminən, sonra, əlavə, sarısı, üzərinə, yemək, yumurta, sobada, dərəcəli, sürtək, batıraq, şəklində, doğranmış, üzəri, Yumurta, sarısın, batırın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN