• Toyuq dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 448

Tarix : 9.05.2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
Toyuq filesi – 1 kq
Kolbasa- 150 qr
Qırmızı dolmalıq bibər – 1 ədəd
Sarı dolmalıq bibər – 1 ədəd
Yumurta – 1 ədəd
Döyülmüş qarğıdalı unu
Qızartmaq üçün bitki yağı

Hazırlanması:
Toyuq filelərini duz və qara istiot ilə qarışdırmaq lazımdır. Hər filenin içərisinə xırda kub şəklində doğranmış kolbasa, nazik uzun doğranmış (jülyen doğranmış) qırmızı və sarı bibərləri əlavə edib rulet şəklində büküb mətbəx çöpləri ilə bərkit. Bükülmüş fileləri birinci yumurtaya sonra isə buğda ununa batır. Və qızdırılmış qaynar yağlı tavada qızardıb servis et.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğranmış, bibər, şəklində, dolmalıq, Toyuq, fileləri, bərkit, Bükülmüş, mətbəx, rulet, büküb, birinci, çöpləri, sonra, yağlı, tavada, qızardıb, servis, qaynar, qızdırılmış
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica