• Satsebeli souslu quzu kabab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 823

Tarix : 9-05-2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Quzu qiyməsi – 900 qram
Quyruq yağı – 150 qram
İstiot – 20 qram
Zəncəfil – 20 qram
Kişniş yarpağı – 20 qram
Nanə - 15 qram
Dəfnə yarpağı – 1 qram
Hil – 8 qram
Soğan (xırda doğranmış) – 100 qram

Hazırlanması:
Qiymə hazırlamaq üçün hər şey qarışdırılır. Hazır olan qiymədən lülə formasında kotletlər hazırlayıb onu ya qrildə, ya tavada ya da ki, sobada 5-7 dəqiqə bişirmək lazımdır. Sous üçün sarımsaqları soyub pomidor, keşniş, zeytun yağı ilə blenderdən keçirirsən. Duzu da zövqə görə əlavə edirsən. Qeyd edək ki, bu resept 2 nəfərlikdir və tam olaraq 50 dəqiqəyə hazır olur.

Nuş olsun!
Etiketlər: yarpağı, soyub, pomidor, keşniş, zeytun, sarımsaqları, dəqiqə, bişirmək, lazımdır, blenderdən, zövqə, olaraq, dəqiqəyə, hazır, nəfərlikdir, resept, sobada, əlavə, edirsən, keçirirsən
BİZİ İZLƏYİN