• Satsebeli souslu quzu kabab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1103

Tarix : 9.05.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Quzu qiyməsi – 900 qram
Quyruq yağı – 150 qram
İstiot – 20 qram
Zəncəfil – 20 qram
Kişniş yarpağı – 20 qram
Nanə - 15 qram
Dəfnə yarpağı – 1 qram
Hil – 8 qram
Soğan (xırda doğranmış) – 100 qram

Hazırlanması:
Qiymə hazırlamaq üçün hər şey qarışdırılır. Hazır olan qiymədən lülə formasında kotletlər hazırlayıb onu ya qrildə, ya tavada ya da ki, sobada 5-7 dəqiqə bişirmək lazımdır. Sous üçün sarımsaqları soyub pomidor, keşniş, zeytun yağı ilə blenderdən keçirirsən. Duzu da zövqə görə əlavə edirsən. Qeyd edək ki, bu resept 2 nəfərlikdir və tam olaraq 50 dəqiqəyə hazır olur.

Nuş olsun!

Etiketlər: yarpağı, soyub, pomidor, keşniş, zeytun, sarımsaqları, dəqiqə, bişirmək, lazımdır, blenderdən, zövqə, olaraq, dəqiqəyə, hazır, nəfərlikdir, resept, sobada, əlavə, edirsən, keçirirsən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica