• Hamburger steyk resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 456

Tarix : 11-05-2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Yumşaq mal əti – 800 qram
Vorçester sousu – 2-3 xörək qaşığı
Qara istiot
Bolqar bibəri – 500 qram
Çili istiotu – 50 qram
Şəkər – 250 qram
Limon şirəsi - 30 ml

Hazırlanması:
Əvvəlcə ətləri kub-kub doğrayırsan, sonra üzərinə şirin və qara istiot, vorçester sosusu əlavə et. Hər şeyi qarışdır və 1 saat qoy dinlənsin. Ət dadlandırıcı ədviyyatlar əlavə etdikdən sonra 5 ədəd küftələr düzəlt. Tavaya zeytun yağı əlavə etdikdən sonra kotletləri qızart. Qarnirdə isə xiyar, pomidor və turpdan “Aysberq” salatı hazırlaya bilərsən. Qeyd edək ki, tam şəkildə 2 saata hazır olur və 1 nəfərlikdir.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, əlavə, istiot, etdikdən, qızart, Qarnirdə, kotletləri, zeytun, düzəlt, xiyar, Tavaya, küftələr, pomidor, şəkildə, saata, hazır, nəfərlikdir, bilərsən, hazırlaya, turpdan
BİZİ İZLƏYİN