• Göbələkli bəh-bəh resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1391

Tarix : 13.05.2017, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Göbələk – 300 qram
Toyuq filesi – 300 qram
Baş soğan – 1 ədəd
Qaymaq – 50 qram
Holland pendiri – 60 qram
Bitki yağı
Duz, istiot

Hazırlanması:
Toyuq filesi samanvari doğranıb yağda qovrulur, üzərinə yarımhalqa doğranmış soğan, göbələk əlavə edilir, duz, istiot səpilir. Qovrulan ərzaqların üzərinə qaymaq qatılıb istiyədavamlı şüşə qaba yığılır. Yeməyin üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş holland pendiri səpilib 200 dərəcəyədək qızdırılmış sobada pendir əriyənə qədər bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, istiot, soğan, pendiri, Toyuq, filesi, keçirilmiş, holland, istiyədavamlı, sürtgəcdən, Yeməyin, yığılır, qatılıb, səpilib, sobada, qədər, bişirilir, əriyənə, pendir, qızdırılmış
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN