• Pip yarpağından dolma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1706

Tarix : 13.05.2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Qoyun əti – 500 qr
Düyü (yumru) – 50 qr
Baş soğan – 2 ədəd
Ərinmiş kərə yağı – 50 qr
Göyərti (keşniş, şüyüd, nanə)
Pip yarpağı
Qatıq
Duz, istiot, darçın

Hazırlanması:
Qoyun ətinin yumşaq hissəsi baş soğanla birlikdə ətçəkən maşından keçirilir. Qiyməyə düyü, xırda doğranmış göyərti, ərinmiş kərə yağı, nanə, bir çimdik darçın, duz və istiot əlavə edilib qarışdırılır. Hər yarpağa qiymə bükülüb qazana səliqə ilə yığılır. Üzərinə su əlavə edilir, bişməyə qoyulur. Pip yarpağı nazik olduğundan içərisinə ət az miqdarda qoyulur. Süfrəyə qatıqla birlikdə verilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, darçın, qoyulur, əlavə, birlikdə, yarpağı, Qoyun, edilib, səliqə, yığılır, qarışdırılır, bükülüb, qazana, yarpağa, qiymə, bişməyə, Süfrəyə, qatıqla, verilir, miqdarda
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica