• Ətli və tərəvəzli yemək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7 894

Tarix : 21-05-2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Ət – 1 kq (quşbaşı doğranış şəklindən böyük)
Zeytun yağı – 3 x.q.
Göbələk – 2 paket
Acı bibər – 5 ədəd
Pomidor – 3 ədəd
Sürtgəcdən keçirilmiş holland pendiri – 2 stəkan
Dənə istiot, duz

Hazırlanması:
Əti yaxşı yuyub, zeytun yağı ilə bir az qovurub, bıraxdığı suyu çəkənə qədər bişirin. Sonra az istilikdə bişirməyə davam edin. Bibər, pomidor və göbələkləri əlavə edərkən hər birini 5 dəqiqə bişirin, daha sonra digərini əlavə edin. 10 dəqiqə qazanın ağzı bağlı şəkildə bişirin. Duz və istiotu da əlavə edin. Servis edəcəyiniz soba qabına əlavə edin, servis etməmişdən 30 dəqiqə əvvələ qədər 200 dərəcəli sobada 10 dəqiqə bişirin. Daha sonra pendiri də əlavə edib əriyənə qədər bişirin və isti-isti servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, bişirin, dəqiqə, qədər, sonra, servis, pendiri, dərəcəli, edərkən, birini, sobada, əriyənə, Bibər, pomidor, göbələkləri, əvvələ, etməmişdən, istiotu, Servis, edəcəyiniz
BİZİ İZLƏYİN