• Balıq qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 667

Tarix : 20.05.2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Bölgə balığı – 500 qr.
Qırmızı baş soğan – 3-4 ədəd
Şabalıd – 150 qr.
Kərə yağı – 4 x.q.
Bitki yağı – 3 x.q.
Nar dənələri – 200 qr.
Duz, istiot

Hazırlanması:
Balıq təmizlənir, yuyulur, tikələrə bölünür, duzlanıb, istiotlanıb kərə və bitki yağının qarışığında qızardılır, boşqaba yığılır. Şabalıd çərtilir, duzlu suda pörtlədilir, qabıqdan təmizlənir. Şabalıd və qabığı soyulmuş soğan balıq qızardılmış tavada qovrulur, üzərinə nar dənələri, duz və istiot əlavə edilir. Qovrulan ərzaqların üzərinə balıq əlavə edilir, 10 dəqiqə dəmə qoyulur və servis edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: edilir, Şabalıd, balıq, əlavə, üzərinə, təmizlənir, istiot, soğan, dənələri, qızardılmış, pörtlədilir, qabıqdan, qabığı, soyulmuş, tavada, Qovrulan, qoyulur, servis, dəqiqə, ərzaqların
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica