• Badımcanlı toyuq çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7515

Tarix : 1.01.2018, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Toyuq – 1 ədəd
Soğan – 3 ədəd
Pomidor – 3 ədəd
Bolqar bibəri – 1 ədəd
Badımcan – 6 ədəd
Kərə yağı
Keşniş
Duz, istiot

Hazırlanması:
Parçalara bölünmüş toyuq əti, halqavari doğranmış soğan, bolqar bibəri, qabığı soyulmuş və sürtgəcdən keçirilmiş pomidor yağda qovrulur. Badımcanın qabığı soyulur, doğranır, çığırtamaya əlavə edilir, duz, istiot səpilir. Yağa düşənə qədər bişirilir. Süfrəyə veriləndə üzərinə xırda doğranmış keşniş əlavə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!


Etiketlər: doğranmış, əlavə, bibəri, qabığı, istiot, səpilir, edilir, çığırtamaya, Badımcanın, soyulur, doğranır, qədər, xırda, keşniş, bilərsiniz, üzərinə, veriləndə, qovrulur, bişirilir, Süfrəyə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN