• Toyuq flor resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1270

Tarix : 24.05.2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Toyuq filesi – 200 qr
Göbələk – 100 qr
Baş soğan – 1 ədəd
Pomidor – 2 ədəd
Holland pendiri – 2 ədəd
Qoz ləpəsi – 30 qr
Rəngli bibərlər – hərəsindən yarım ədəd
Bitki yağı – 100 qr
Duz, istiot – zövqə görə

Hazırlanması:
Toyuq filesi streç arasında bir qədər döyəclənir, duzlanıb, istiotlanır. Pomidor, göbələk, soğan halqavari, bibərlər samanvari doğranır. Holland pendirir sürtgəcdən keçirilir, qoz ləpəsi üyüdülür. Göbələk və soğan yağda qovrulur, üzərinə duz, istiot səpilib qarışdırılır və kənara qoyulur. Toyuq filesi, pomidor və bibərlər ayrı-ayrılıqda yağda qızardılır. Toyuq “flor” bu qayda ilə servis qabına düzülür: toyuq filesi, pomidor, göbələk-soğan qarışımı, qoz ləpəsi.

Nuş olsun!

Etiketlər: Toyuq, soğan, filesi, bibərlər, ləpəsi, pomidor, göbələk, yağda, istiot, Pomidor, Göbələk, Holland, kənara, qarışdırılır, səpilib, qovrulur, üzərinə, qoyulur, qarışımı, servis
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica