• Sobada balıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 327

Tarix : 26.05.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
*Sümüyü az olan istənilən balıq növü
*limon şirəsi;
*Zeytun yağı;
*Xırda doğranılmış şüyüd;
*İstiot (ağ istiot daha münasibdir);
*Dəniz duzu;
*Xırda doğranmış baş soğan.

Qarnir üçün:
*Gül kələm;
*Brokkoli;
*Kartof.

Sous:
*Ərinmiş kərə yağı;
*Sarımsaq, limon şirəsi;
*Şüyüd;
*Göy soğan.

Hazırlanması:
Balıq marinada gecəlik soyuducuda qoyulur.

Marinaddan çıxarılıb 20-25 dəqiqə 180 dərəcədə qapaqsız sobaya qoyulur.

Sobadan çıxarılandan sonra 5-10 dəqiqəlik qapağı ağzına qoyulur.

Qarnir kimi soyutma kartof, gül kələm və brokkoli verilir.

Balığın üzərinə sous tökülür və süfrəyə qoyulur.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyulur, Xırda, kələm, soğan, şirəsi, limon, Qarnir, sonra, dəqiqəlik, çıxarılandan, dərəcədə, çıxarılıb, dəqiqə, qapaqsız, sobaya, Sobadan, qapağı, Balığın, üzərinə, tökülür
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica