• Kartof qazmaqlı balıq qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 22 551

Tarix : 18-08-2014, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 ədəd tilapiya filesi
2 yumurta
4 kartof
2 x.q. un
duz
2 x.q. bitki yağı

Hazırlanması:
Kartofu sürtgəcin iri gözündən keçirin. Əlinizlə sıxıb artıq suyunu çıxarın.
Yumurta, un və duz əlavə edib qarışdırın.
Tilapiya filesinin hər iki üzünü una batırın.
Kartofu iki tərəfdən balığa sıxın. Tavada qızdırılmış yağa ehtiyatla salın. Orta itilikli odda bişirin.
Bir üzü qızaranda o biri üzünü çevirin. Ocağı azaldıb hazır olanadək bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzünü, bişirin, Kartofu, Tavada, qızdırılmış, sıxın, tərəfdən, Tilapiya, filesinin, batırın, ehtiyatla, balığa, salın, hazır, olanadək, olsun, azaldıb, Ocağı, itilikli, qızaranda
BİZİ İZLƏYİN