Tərkibi:4 ədəd tilapiya filesi
2 yumurta
4 kartof
2 x.q. un
duz
2 x.q. bitki yağı
Hazırlanması:Kartofu sürtgəcin iri gözündən keçirin. Əlinizlə sıxıb artıq suyunu çıxarın.
Yumurta, un və duz əlavə edib qarışdırın.
Tilapiya filesinin hər iki üzünü una batırın.
Kartofu iki tərəfdən balığa sıxın. Tavada qızdırılmış yağa ehtiyatla salın. Orta itilikli odda bişirin.
Bir üzü qızaranda o biri üzünü çevirin. Ocağı azaldıb hazır olanadək bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzünü, bişirin, Kartofu, Tavada, qızdırılmış, sıxın, tərəfdən, Tilapiya, filesinin, batırın, ehtiyatla, balığa, salın, hazır, olanadək, olsun, azaldıb, Ocağı, itilikli, qızaranda