• Göbələkli qulyaş resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18041

Tarix : 20.08.2014, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
800 q mal əti
150 q baş soğan
60 q quyruq
1 kq təzə göbələk
300 q bolqar bibəri
25 q un
40 q kərə yağı
125 q xama
cəfəri
duz

Hazırlanması:
Sümüksüz əti kubik doğrayıb soban və quyruqla birlikdə qovurun. Sonra üstünə su töküb tavanın qapağını örtün, 30 dəqiqə bişirin.
Doğranmış göbələyi, bibəri əlavə edib hazır olanadək bişirin.
Hazır qulyaşa yağda qovrulmuş un əlavə edin. Qaynara düşəndə ocaqdan götürün, xama əlavə edin və doğranmış göyərti səpin.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, bişirin, bibəri, hazır, olanadək, Hazır, göbələyi, örtün, dəqiqə, Doğranmış, qulyaşa, qovrulmuş, doğranmış, göyərti, səpin, olsun, götürün, ocaqdan, qapağını, Qaynara
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN