• Kartof lüləsi resepti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 423

Tarix : 17.06.2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Kabablar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
2 kq kartof,
400 qr quyruq,
Duz,
Sarıkök,
Qara istiot, qırmızı acı bibər

Hazırlanması:
Əvvəlcə kartofları suda bişirin. Daha sonra kartofları ət maşınından keçirin. Eyni şəkildə quyruqları da. Daha sonra sarıkök, duz və istiotu əlavə edib, soyuducuda biraz gözlədin. Daha sonra istədiyiniz formaya salıb mangalda bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, kartofları, bişirin, əlavə, istiotu, soyuducuda, biraz, salıb, mangalda, formaya, istədiyiniz, gözlədin, sarıkök, keçirin, qırmızı, istiot, Sarıkök, quyruq, bibər, Əvvəlcə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica