• Ballı toyuq budları resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 383

Tarix : 23.06.2017, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
16 ədəd toyuq budu,
1 ədəd portağal,
1 yemək qaşığı şəkər tozu,
1 yemək qaşığı bal,
1 yemək qaşığı təzə sıxılmış limon suyu,
4 yemək qaşığı ketçup,
2 çay qaşığı xardal,
Duz.

Hazırlanması:
Toyuq budlarını yuyun. Portağalın qabığını rəndələyib, suyunu sıxın. Şəkər tozu, portağal suyu və qabığının rəndəsi, limon suyu, ketçup, xardal, duz və balı qarışdırın. Toyuq budlarını bu sousa bulayıb, bir paketə qoyun, bir gecə saxlayın. Soba nimçəsinə toyuq budlarını düzün. 35 dəqiqə sobada qızarana qədər bişirin. Təxminən yarım saat kafi olacaq.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, yemək, budlarını, Toyuq, portağal, toyuq, ketçup, xardal, limon, qoyun, dəqiqə, saxlayın, düzün, nimçəsinə, sobada, bişirin, yarım, olacaq, paketə, Təxminən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica