• Mal ətindən polpetta resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 28348

Tarix : 21.08.2014, 09:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
duz
qara istiot
3 reyhan yarpağı
2 bişmiş kartof
2 x.q. bitki yağı
2 x.q. narın suxarı
4 diş sarımsaq
500 q bişmiş mal əti
150 q rikotta (süd məhsulu, bəzən pendirlə eyniləşdirirlər)
2 yumurta

Hazırlanması:
Kartofu qabıqlı bişirin. Qaynar-qaynar qabığını soyun, püre hazırlayın. Reyhan yarpaqlarını xırda doğrayın. Sarımsağı təmizləyib xırda doğrayın.

Bişmiş mal ətini xırda doğrayın (bu zaman yağını və piyini ayırın). Kartof, yumurta və rikotta ilə qarışdırın. Sarımsaq, göyərti, duz, istiot vurub yenə qarışdırın.

Yumru polpettalar (kotlet) hazırlayın, suxarıya batırıb qaynar yağda hər tərəfini 5 dəqiqə qızardın.

Nuş olsun!


Etiketlər: doğrayın, xırda, rikotta, qarışdırın, yumurta, hazırlayın, istiot, qaynar, bişmiş, Sarımsağı, yağda, təmizləyib, Bişmiş, ətini, tərəfini, dəqiqə, olsun, qızardın, Reyhan, yarpaqlarını
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN