• İsveç üsulu kartof resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 774

Tarix : 5.07.2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc




Tərkibi:
●kartov
●su
●duru yağ
●duz

Hazırlanması:
Kartovları şəkildə gördüyünüz formada doğrayıb üzərinə su alıb təqribən 3 dəqiqə qaynadın.Sonra suyunu süzərək təmiz dəsmalla kartovları qurulamağa çalışın.Sobanı əvvəlcədən 210° də qızdırın.Soba tavasına yağlı kağız sərib,fırça ilə yağlayın, kartovları düzüb duz səpin..Qızardıqdan sonra digər üzünü çevirib yenidən duz pəpib sobaya qoyuruq.Qızardıqdan sonra hazırdır.Siz yanında ət,toyuq və s. ilə servis edə bilərsiniz.Mən kotletlə yeməyi seçdim..Siz də hazırlayıb kartocun boraz fərqli dadını dadın.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, kartovları, Qızardıqdan, pəpib, sobaya, qoyuruq, yenidən, üzünü, düzüb, səpin, digər, hazırdır, çevirib, yanında, boraz, kartocun, fərqli, dadını, dadın, hazırlayıb
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN