Tərkibi:Xəmir üçün:●4 stəkan un
●2 ədəd yumurta
●1 stəkana yaxın ilıq su
●duz
İçlik üçün:●300 q farş olunmuş ət
●1ədəd soğan
●1 ədəd kartov
●keşniş (yarım dəstə)
●duz,istiot,quru nanə
Hazırlanması:Yuxarıdakı kompanentlərlə xəmiri yoğururuq.Gözləməyə ehtiyac yoxdur.Kündələrə ayırıb yuxa yairiq.Sonra yumru şəkildə kəsirik.Qalan proseduru əvvəlki posta video şəklində göstərmişəm.Necə gül formasına gəturmək lazımdır.. İçlik isə soğanı, kartovu sürkəcdən keçirin,göyərtini xırda doğrayın,duz istiot,nanə vurub ətə qarışdırın.
Tavaya düzdükdən sonra 1 stəkan su töküb az xodda bişirin..Hzır olandan sonra Ərinmiş kərə yağı ilə sarıkök qarışdırıb üzərinə əlavə edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, İçlik, stəkan, istiot, sürkəcdən, keçirin, xırda, göyərtini, kartovu, lazımdır, şəklində, video, göstərmişəm, formasına, doğrayın, gəturmək, soğanı, Tavaya, sarıkök, Ərinmiş