• Jullienne resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1499

Tarix : 8.07.2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc




Tərkibi:
●300,400 qram toyuq əti
●500 qram göbələk
●1 ədəd soğan
●300 qram holland pendiri
●200 qram qaymaq
●duz,istiot
●2 x/qaşığı kərş yağı

Hazırlanması:
Əvvəlcə soğanı uzunsov amma iri olmayan,xırda formada doğrayın, eyni ilə toyuq əti və göbələyi, sıra ilə qovurun və qarışdırın.duz istiot və qaymağı qatıb altını söndürün(qayçaq yağa çevrilməsin)
Hazır olan qarışımı sobaya qoyacağımız qaba əlavə edib ,rəndələnmiş holland pendirini üzərinə səpirik.180-200° də pendir əriyəndə hazırdır.
Əslində orijinal julyen sousu başqa cürdür,ancaq bizə bu əlverişlidir,dadı da gözəldir.

Nuş olsun!

Etiketlər: holland, toyuq, istiot, pendirini, üzərinə, səpirik, pendir, edibrəndələnmiş, əlavə, sobaya, qoyacağımız, əriyəndə, qarışımı, Əslində, cürdür, ancaq, əlverişlidir, gözəldir, başqa, sousu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN