• Jullienne resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 221

Tarix : 8-07-2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
●300,400 qram toyuq əti
●500 qram göbələk
●1 ədəd soğan
●300 qram holland pendiri
●200 qram qaymaq
●duz,istiot
●2 x/qaşığı kərş yağı

Hazırlanması:
Əvvəlcə soğanı uzunsov amma iri olmayan,xırda formada doğrayın, eyni ilə toyuq əti və göbələyi, sıra ilə qovurun və qarışdırın.duz istiot və qaymağı qatıb altını söndürün(qayçaq yağa çevrilməsin)
Hazır olan qarışımı sobaya qoyacağımız qaba əlavə edib ,rəndələnmiş holland pendirini üzərinə səpirik.180-200° də pendir əriyəndə hazırdır.
Əslində orijinal julyen sousu başqa cürdür,ancaq bizə bu əlverişlidir,dadı da gözəldir.

Nuş olsun!
Etiketlər: holland, toyuq, istiot, pendirini, üzərinə, səpirik, pendir, edibrəndələnmiş, əlavə, sobaya, qoyacağımız, əriyəndə, qarışımı, Əslində, cürdür, ancaq, əlverişlidir, gözəldir, başqa, sousu
BİZİ İZLƏYİN