• Kiev kotleti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1808

Tarix : 14.07.2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Gürcü mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
● Toyuğun döş əti
● 1 ədəd soğan
● qızartmaq üçün duru yağ
● içinə qoymaq üçün kərə yağı
● duz,istiot
● suxarı
● yumurta
● un

Hazırlanması:
Əvvəcə toyuğun ətini və soğani 2 dəfə ət maşınından keçiririk,duz istiot vurduqdan sonra arasina bərk vəziyyətdə olan kərə yağını qoyub uzunsov yumru şəkilə gətirin.Sonra isə əvvəlcə una,sonra yumurtaya,sonra suxarıya bulayib isti yağın içində qızardın..Çalışın çox yağda saxlamayın,çünki içinin yağı dagıla bilər.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, istiot, yumurtaya, suxarıya, bulayib, əvvəlcə, şəkilə, gətirin, Sonra, yağın, qızardın, içinin, dagıla, bilər, çünki, saxlamayın, yumru, Çalışın, yağda, içində
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica