• Kiev kotleti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6 740

Tarix : 14-07-2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Gürcü mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
● Toyuğun döş əti
● 1 ədəd soğan
● qızartmaq üçün duru yağ
● içinə qoymaq üçün kərə yağı
● duz,istiot
● suxarı
● yumurta
● un

Hazırlanması:
Əvvəcə toyuğun ətini və soğani 2 dəfə ət maşınından keçiririk,duz istiot vurduqdan sonra arasina bərk vəziyyətdə olan kərə yağını qoyub uzunsov yumru şəkilə gətirin.Sonra isə əvvəlcə una,sonra yumurtaya,sonra suxarıya bulayib isti yağın içində qızardın..Çalışın çox yağda saxlamayın,çünki içinin yağı dagıla bilər.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, istiot, yumurtaya, suxarıya, bulayib, əvvəlcə, şəkilə, gətirin, Sonra, yağın, qızardın, içinin, dagıla, bilər, çünki, saxlamayın, yumru, Çalışın, yağda, içində
BİZİ İZLƏYİN