• Balıq qızrtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2753

Tarix : 26.07.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
Balıq
Duz
Un
Duru yağ

Hazırlanması:
Əvvəlcə balığı təmizləyib,yuyuruq. Sonra üzərini çərtib,duzlayırıq.
*Qeyd.Zövqə görə un vurmaq da olar.
Sonda bol yağda qızardırıq.

Nuş olsun!
Etiketlər: Zövqə, duzlayırıq, vurmaq, Sonda, qızardırıq, yağda, çərtib, üzərini, balığı, Əvvəlcə, təmizləyib, yuyuruq, Sonra, balıqlardan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN