• Balıq qızrtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 202

Tarix : 26.07.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
Balıq
Duz
Un
Duru yağ

Hazırlanması:
Əvvəlcə balığı təmizləyib,yuyuruq. Sonra üzərini çərtib,duzlayırıq.
*Qeyd.Zövqə görə un vurmaq da olar.
Sonda bol yağda qızardırıq.

Nuş olsun!

Etiketlər: Zövqə, duzlayırıq, vurmaq, Sonda, qızardırıq, yağda, çərtib, üzərini, balığı, Əvvəlcə, təmizləyib, yuyuruq, Sonra, balıqlardan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica