• Balıq buğlaması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 253

Tarix : 8.08.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
1 kq balıq,
2 ədəd soğan,
3 ədəd pomidor,
1 dəstə keşniş,
1 dəstə şüyüd,
1 dəstə somu,
1 dəstə kəvər,
yağ,
duz, sarıkök

Hazırlanması:
Əvvəlcə balığı yuyub, doğrayırıq. Duz səpərək bir kənarda gözlədirik. Tavaya ilk öncə doğranmış pomidor, ardınca soğanın bir hissəsi, ən sonda isə göyərtiləri tökürük. Üzərindən balıq ətini düzüb, yenidən soğan və göyərti tökürük. Yağ, sarıkök və az miqdarda duz əlavə edirik. Orta odda 30 dəqiqə bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəstə, sarıkök, soğan, tökürük, pomidor, balıq, ətini, Üzərindən, göyərtiləri, sonda, düzüb, miqdarda, dəqiqə, bişiririk, edirik, əlavə, göyərti, hissəsi, yenidən, doğranmış
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica