• Yarpaq dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1017

Tarix : 14.08.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
yağlı qoyun əti,
soğan,
yumru düyü,
duz, istiot,
nanə, keşniş, şüyüd,
yağ

Hazırlanması:
Əvvəlcə ət və soğanı ətçəkən maşında çəkirik. Sonra üzərinə düyü, doğranmış keşniş, şüyüd, nanə və duz, istiot əlavə edib, qarışdırıq. Hazır olmuş içliyi yarpağa büküb, qazanda bişiririk.
Bişirən zaman əvvəlcə bir az alçaq odda bişiririk, suyu çıxır. Daha sonra kəfi çıxması üçün az miqdarda su əlavə edib, orta odda bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: bişiririk, keşniş, şüyüd, istiot, əlavə, qoyun, Bişirən, qazanda, büküb, yarpağa, zaman, əvvəlcə, çıxması, miqdarda, sonra, çıxır, alçaq, içliyi, olmuş, ətçəkən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica