Tərkibi:1 dənə kokos
220 qram kəsmik
2 xörək q. bişmiş süd
2 xörək q. şəkər tozu
80 qram yoqurt
30 qram südlü şokolad
Hazırlanması:Kokoslu A-lya desertini hazırlmaq üçün ağır və üstündə çat olmyan kakos lmaq lazımdır.
İti alət ilə kokosun gözünü deşin və suyunu boşaldın.
Balta ilə ortadan bir neçə dəfə vurun ki, kakos yarı bölünsün.
İçini təmizləyin və blendrlə xırdalayın.
Üzərinə kəsmik, şəkər pudrası və bişmiş südü əlavə edin.
Qatı və yapışqanlı kütlə alnmalıdır.
Şokoladı sürtgəcdən keçirin.
Kakoslu kəsmikli qarışıqdan iri kürə formasında dairələr düzəldib ortasını quyu formasına salın.
İçinə 1 çay q. yoqurt qoyun və yenidən kürə formasına salın.
Sürtgəcdək keçirilmiş şokoladda fırladıb soyuducuya qoyun.
Nuş olsun!
Etiketlər: formasına, salın, kakos, qoyun, yoqurt, xörək, kəsmik, şəkər, bişmiş, qarışıqdan, Kakoslu, kəsmikli, Şokoladı, kütlə, yapışqanlı, alnmalıdır, formasında, sürtgəcdən, keçirin, İçinə