• Kəsmikli desert resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 134

Tarix : 4.11.2018, 12:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 çay q. jelatin
3 portağal
250 qram 30-35%-li qaymaq
3 xörək q. bal
1 su stəkanı portağal şirəsi
300 qram kəsmik

Hazırlanması:
Bir qabda jelatini yarım su stəkanı su ilə isladın.
Portağalın qabığını soyun və bir az suda 15 dəqiqə qaynadın.
Kəsmiyin üzərinə 3 xörək q. bal və 1 su stəkanı portağal şirəsi əlavə edib mikserlə çalın.
Qaymağı ayrı qabda mikserlə çalın.
Soyumuş portağal qabığını kəsmiyə əlavə edin. Jelatini bir az qızdırın və qaymağ ilə birlikdə da kəsmikli qarışığa əlavə edin.
Portağalları qabıqdan təmizləyin və dilim formasında doğrayın.
Dördkünc formalı qaba qida kağızı qoyun üstünə portağal dilimlərini düzün.
Alınmış qaymaqlı kəsmikli qarışığı portağalların üstünə əlavə edin. 12 saat soyuducuda saxlayın.
Servis etdikdə deseti bağı aşağı əyib nikşəyə qoyun.
Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş portağal qabığını səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: portağal, əlavə, stəkanı, qabığını, mikserlə, qoyun, üstünə, çalın, kəsmikli, şirəsi, xörək, qabda, Alınmış, qaymaqlı, qarışığı, düzün, dilimlərini, Dördkünc, formalı, kağızı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica