Tərkibi:Albalı
1 yumurta ağı
150 q şəkər
1 çayqaşığı lumu şirəsi
Hazırlanması:Yetişmiş albalılar seçilir, yumurtanın ağı şəkərlə qarışdırılır, içərisinə lumu şirəsi əlavə olunur və güclü köpük əmələ gələnədək qarışdırılır. Sonra albalı həmin kütləyə batırılaraq nəlbəkiyə düzülür və qurudulur. Hazır albalılar bankaya yığılaraq 1 aydan çox olmayaraq soyuducuda saxlanılmalıdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: şirəsi, albalılar, qarışdırılır, nəlbəkiyə, düzülür, batırılaraq, albalı, həmin, kütləyə, qurudulur, bankaya, soyuducuda, saxlanılmalıdır, olsun, olmayaraq, aydan, Sonra, yığılaraq, Hazır, köpük