Tərkibi:Kəsmik (5%) 250 q
Kokos yağı (kərə yağı istifadə etmək olar) – 25q
Şirin dadlandırıcı – zövqə görə
Portağal qabığı – ½ ədəd
Acı şokolad – 50-60q
Hazırlanması:Kəsmik və əridilmiş yağı qarışdırın, portağal qabığını sürtkəcdən keçirdin və dadlandırıcı qatın. Yaxşı qarışdırın. Sırok düzəldin və dondurucu kamerayay yerləşdirin(20-30 dəqiqəlik). Şokoladı əridin, sırokların üzərinə tökün və soyumağa saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: qarışdırın, dadlandırıcı, Kəsmik, kamerayay, yerləşdirin, dondurucu, Sırok, düzəldin, dəqiqəlik, Şokoladı, soyumağa, saxlayın, tökün, üzərinə, əridin, sırokların, Yaxşı, keçirdin, Şirin, zövqə