• Raffaello pudingi: Ağ şokolad trend kremi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1 625

Tarix : 22-05-2021, 18:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Pudinq üçün:

1 lt süd
6 xörək qaşığı qarğıdalı nişastası
8 xörək qaşığı toz şəkər
6 xörək qaşığı kakos
1 paket maye krem ​​(200 ml)
100 qram ağ şokolad

Üzəri üçün:
Raffaello şokoladı (Olsun ya da olmasın)
Kakos

Hazırlanması:
Krem və şokoladdan başqa bütün maddələr qazana götürülür və davamlı qarışdırılaraq bişirilir.
Qatılaşdırılmış pudinqə şokolad və maye krem ​​əlavə olunur.
Şokoladlar əriyənə qədər davamlı qarışdırılır və homojen bir tutarlılığa çatır (təxminən 2 dəqiqə daha çox) və dibi örtülüraltı qapadılır.
Pudinq gözləmədən fincan və xidmət kasalarına bölünür.
Pudinqi raffaello şokolad və kakos ilə bəzəyin-.
Soyuducuda yaxşı soyudulmuş puding xidmətə hazırdır.

Nuş olsun!
BİZİ İZLƏYİN