Tərkibi:
Pudinq üçün:
1 lt süd
6 xörək qaşığı qarğıdalı nişastası
8 xörək qaşığı toz şəkər
6 xörək qaşığı kakos
1 paket maye krem (200 ml)
100 qram ağ şokolad
Üzəri üçün:
Raffaello şokoladı (Olsun ya da olmasın)
Kakos
Hazırlanması:
Krem və şokoladdan başqa bütün maddələr qazana götürülür və davamlı qarışdırılaraq bişirilir.
Qatılaşdırılmış pudinqə şokolad və maye krem əlavə olunur.
Şokoladlar əriyənə qədər davamlı qarışdırılır və homojen bir tutarlılığa çatır (təxminən 2 dəqiqə daha çox) və dibi örtülüraltı qapadılır.
Pudinq gözləmədən fincan və xidmət kasalarına bölünür.
Pudinqi raffaello şokolad və kakos ilə bəzəyin-.
Soyuducuda yaxşı soyudulmuş puding xidmətə hazırdır.
Nuş olsun!