• Raffaello pudingi: Ağ şokolad trend kremi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 708

Tarix : 22.05.2021, 18:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Pudinq üçün:

1 lt süd
6 xörək qaşığı qarğıdalı nişastası
8 xörək qaşığı toz şəkər
6 xörək qaşığı kakos
1 paket maye krem ​​(200 ml)
100 qram ağ şokolad

Üzəri üçün:
Raffaello şokoladı (Olsun ya da olmasın)
Kakos

Hazırlanması:
Krem və şokoladdan başqa bütün maddələr qazana götürülür və davamlı qarışdırılaraq bişirilir.
Qatılaşdırılmış pudinqə şokolad və maye krem ​​əlavə olunur.
Şokoladlar əriyənə qədər davamlı qarışdırılır və homojen bir tutarlılığa çatır (təxminən 2 dəqiqə daha çox) və dibi örtülüraltı qapadılır.
Pudinq gözləmədən fincan və xidmət kasalarına bölünür.
Pudinqi raffaello şokolad və kakos ilə bəzəyin-.
Soyuducuda yaxşı soyudulmuş puding xidmətə hazırdır.

Nuş olsun!

Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN