• Fransızsayağı pankeyk resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4255

Tarix : 17.03.2016, 14:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
Un – 3 st.
Süd – 2 st.
Yumurta – 2 ədəd
Kərə yağı – 3 x/q
Şəkər tozu – 3 x/q
Duz – 1 çimdik

Hazırlanması:
Mətbəx robotunda un, süd, yumurtalar və bir çimdik duzu qarışdırın. Əgər mətbəx robotunuz yoxdursa, bu ərzaqların hamsını bir dərin qaba tökərək mikserlə qarışdırın. Sonra əridilmiş kərə yağı və şəkər tozunu da bura əlavə edin. Hamsını bir yerdə qarışdırıb, 1 saat dinləndirin. Bir saatdan sonra qabartma tozunu da əlavə edib, qarışdırmağa davam edin. İsidilmiş tavaya çox az yağ atın. Qarışımdan bir miqdar alıb, tavaya tökün. Hər iki tərəfini də qızardın, xəmir bişənə qədər bu prosesi davam etdirin. Cem və mürəbbə ilə süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: davam, qarışdırın, tavaya, əlavə, tozunu, çimdik, Qarışımdan, miqdar, sonra, qabartma, tökün, qarışdırmağa, İsidilmiş, qızardın, mürəbbə, süfrəyə, bilərsiniz, olsun, etdirin, prosesi
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica