• Yulaf əzməli səhər yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10420

Tarix : 1.12.2016, 14:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
4 Yemək qaşığı yulaf əzməsi
Yarım alma ( istədiyiniz hər hansı bir meyvədə ola bilər )
1 Kiçik banan
3 Dənə qoz
Darçın
1 su stəkanı otaq istiliyində və ya soyuq süd

Hazırlanması:
Yulafları dərin bir qaba alın və üzərinə soyuq və ya otaq temperaturunda süd tökün .
Yumşalmasını istəsəniz , meyvəsini əlavə etmədən əvvəl yarım saat qədər gözlədin və ya gecədən üzəri bağlı bir qabda şkafda saxlayın.
Sütlü yulaf üzərinə əvvəl bir az darçın səpin və qarışdırın
Sonra istədiyiniz meyvədən dilimləyin və ya kub-kub doğrayın.
Almalı etsəniz almaları rəndələyin və ya kub-kub doğrayın.
Qırdığınız qozları də yulaf əzməsinə əlavə etdikdən sonra qarışdırıb yeyə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: yulaf, üzərinə, doğrayın, əlavə, əvvəl, istədiyiniz, soyuq, darçın, Sütlü, səpin, qarışdırın, Sonra, bilərsiniz, saxlayın, bağlı, qabda, şkafda, olsun, qarışdırıb, meyvədən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN