Tərkibi:
4 Yemək qaşığı yulaf əzməsi
Yarım alma ( istədiyiniz hər hansı bir meyvədə ola bilər )
1 Kiçik banan
3 Dənə qoz
Darçın
1 su stəkanı otaq istiliyində və ya soyuq süd
Hazırlanması:
Yulafları dərin bir qaba alın və üzərinə soyuq və ya otaq temperaturunda süd tökün .
Yumşalmasını istəsəniz , meyvəsini əlavə etmədən əvvəl yarım saat qədər gözlədin və ya gecədən üzəri bağlı bir qabda şkafda saxlayın.
Sütlü yulaf üzərinə əvvəl bir az darçın səpin və qarışdırın
Sonra istədiyiniz meyvədən dilimləyin və ya kub-kub doğrayın.
Almalı etsəniz almaları rəndələyin və ya kub-kub doğrayın.
Qırdığınız qozları də yulaf əzməsinə əlavə etdikdən sonra qarışdırıb yeyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: yulaf, üzərinə, doğrayın, əlavə, əvvəl, istədiyiniz, soyuq, darçın, Sütlü, səpin, qarışdırın, Sonra, bilərsiniz, saxlayın, bağlı, qabda, şkafda, olsun, qarışdırıb, meyvədən