• Profiterol resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 241

Tarix : 14-01-2017, 14:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Ülviyyə Zeynalova


Tərkibi:
1 st sud veya yari sud,yari su
1st un
100 g yag
1 cimdik duz
5 yumurta

Krem ucun:
Bir banka qatilasidirilmis sud
230 g yag
175 g labne pendiri

Üzəri üçün:
1 paket qara şokolad
4 x q süd vəya qaymaq

Hazırlanması:
Yag,duz,sud qaynadilir sonra un elave olunur.Qazanin dibine yapisan kimi xemiri ocagdan goturun.Sonra yumurtalari bir-bir elave edin mixerle qarisdirin.Sonra sixma torbasi ile videodaki kimi sixin qablara 120 derecede bisirin qizaran kimi duxovkani sondurun,ama acmayin qoyun qurusun icerisinde tam quruyandan sonra cixardin,icerisini kremle doldurun,uzerine qanaj tökün.Qanajı hazırlamaq üçün südü vəya qaymağı isidin və şokoladı içərisində əridin.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, Sonra, elave, qurusun, icerisinde, cixardin, quruyandan, qoyun, bisirin, derecede, qizaran, duxovkani, acmayin, sondurun, icerisini, doldurun, isidin, qaymağı, şokoladı, içərisində
BİZİ İZLƏYİN