Tərkibi:Yumurta 2 ədəd
Şəkər tozu 150 kq
Süd 1 stəkan
Un 1 stəkan
Qabartma tozu 5 q
Vanil 5 q
Kakao 2 x.q
Qara şokolad 100 q
Şokoladlı pudinq 1 bağlama
Bitki yağı 2 x.q
Hazırlanması:1. Yumurtaların sarısını ağından ayırın. Ağları bir çimdik duz ilə mikserlə dayanıqlı köpüklərə qədər çalın.
2. Yumurtaların sarılarını şəkər tozu ilə tam həll olunana qədər qarışdırın. Süd, yumurtanın ağıarını, un, qabartma tozu və vanil əlavə edib xəmiri hazırlayın.
3. Tavada bitki yağını isidin və xəmiri çömçə ilə isti tavaya tökün. Hər iki tərəfini asta odda 1-2 dəqiqə əzində qızardın. Pankeykləri üst-üstə yığın.
Kərə yağı, mürəbbə, cem, şokolad sousu və ya istədiyiniz digər sousla süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: Yumurtaların, xəmiri, stəkan, qədər, şokolad, tavaya, tökün, isidin, çömçə, bitki, əlavə, hazırlayın, Tavada, tərəfini, yağını, qızardın, digər, istədiyiniz, sousla, süfrəyə