• Fırın sütlac resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 537

Tarix : 10.04.2017, 12:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Xatirə


Tərkibi:
1 litr süd
1.5 stəkan su
1 stəkan şəkər tozu
0.5 stəkan yumru düyü
2 x.q buğda nişastası
1 paket vanil

Hazırlanması:
Düyünü suda yumşalana qədər vam odda bişiririk. Kənarda südün içərisinə nişastanı,şəkəri və vanili qatıb qarışdırırıq və bura bayaq bişirdiyimiz düyünü əlavə edib qazın üzərində vam odda yavaş yavaş qarışdıraraq qaynayana qədər bişiririk. Hazır sütlacı istiyə davamlı qablara töküb soba qabına düzüb və yanına da su qoyuruqki buxarlansın və sütlacı qurumağa qoymasın. Üst tərəfi isidilmiş 200 dərəcədə sobada sütlacların üzəri biraz qızarana qədər bişiririk. Və budur hazırdır zövqə görə isti və ya soyudulmuş halda süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: bişiririk, qədər, stəkan, yavaş, sütlacı, qoyuruqki, buxarlansın, qoymasın, tərəfi, qurumağa, düzüb, qablara, töküb, qabına, isidilmiş, yanına, sobada, soyudulmuş, zövqə, halda
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica