Tərkibi:• 1 qutu süd qaymağı (200ml)
• 90gr tünd şokolad (bir paket nestle)
• 1 çay qaşığı kərəyağı
• 1paket petibör bisküvi (150g’lıq paketlərdən)
• Hindistan qozu
Hazırlanması:Qaymağı şokoladla birlikdə əriyənə qədər qaz üzərinə qarışdıraq (davamlı şəkildə) daha sonra kərəyağın əlavə edək sous biraz qatılaşdıqdan sonra qaz üzərindən götürək soyuması üçün kənara qoyaq.Kiçik hissələr və toz şəklində olan peçenyələri sousa əlavə edək qarışdıraq. Əgər peçenyə az gələrsə əlavə edə bilərsiz ama bu ölçülər üçün məndə kifayət etdi. Qarışımı soyuducuda 15 dəq saxlıyaq. Sonra toplar şəklində hissələr ayırıq hindiztan qozuna bulayırıq.Şokolad toplarımızı 1 saat gözlədib sonra servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sonra, qarışdıraq, şəklində, hissələr, ölçülər, bilərsiz, gələrsə, peçenyə, peçenyələri, qoyaq, Kiçik, məndə, sousa, kifayət, bulayırıq, qozuna, Şokolad, toplarımızı, servis