• Qaraçı şnitseli resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 064

Tarix : 8-03-2016, 20:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Bişmiş kolbasa ("doktorskaya")
Bərk pendir
Yumurta
Duz
Un

Hazırlanması:
Pendiri və kolbasanı nazik dilimlərə doğrayın. Pendir diliminin üstünə kolbasa dilimi qoyun, beləcə üç dəfə təkrar edin (6 qat). Əvvəlcə una, sonra duzla çalınmış yumurtaya batırın. Sonra yenə una və yumurtaya batırın, qaynar yağda qızardın.

Nuş olsun!
Etiketlər: batırın, kolbasa, yumurtaya, çalınmış, duzla, Əvvəlcə, təkrar, sonra, qaynar, vkusnenki, olsun, Resept, qızardın, beləcə, yağda, Sonra, qoyun, Pendiri, kolbasanı, Yumurta
BİZİ İZLƏYİN