• Tum halvası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 26 324

Tarix : 20-08-2014, 02:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 st. günəbaxan tumu
2 st. şəkər tozu
0,5 st. su
3 x.q. un
2/3 x.q. günəbaxan yağı

Hazırlanması:
Günəbaxan tumlarını qovurub bir neçə dəfə ət maşınından keçirin.
Unla şəkər tozunu qızılı rəng alanadək qovurun. Sonra su əlavə edib qarışdırın. Bunu xırdaladığınız günəbaxan tumu ilə yaxşıca qarışdırın, günəbaxan yağı əlavə edin. Halvanı formaya qoyub press altında soyudun.

Nuş olsun!
Etiketlər: günəbaxan, şəkər, qarışdırın, əlavə, yaxşıca, Sonra, Halvanı, xırdaladığınız, qoyub, soyudun, olsun, altında, press, qovurun, formaya, qızılı, jpgTərkibi, Günəbaxan, clickable
BİZİ İZLƏYİN