• Evdə hazırlanan zefir resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 913

Tarix : 9.06.2017, 19:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
4 stəkan şəkər
2 stəkan jelatin (20 qr)
1 çay qaşığı limon duzu
0,5 çay qaşığı qabartma tozu

Hazırlanması:
2 stəkan Jelatini 100 qram suda isladırıq.
Qazana şəkər tökürük, stəkanla soyuq su əlavə edirik və orta temperaturlu oda qoyuruq, qarışdırmağı unutmuruq.
3 dəqiqədən sonra qaynayan kimi götürürük və hazırlanmış jelatini əlavə edirik.
Jelatin həll olana qədər qarışdırırıq.
Biraz soyuduruq amma isti şəkildə 5 dəqiqə qarışdırırıq, sonra fasilə edib yenidən 5 dəqiqə qarışdırırıq.
Limon duzu və qabartma tozunu əlavə edirik.
Yenidən qarışdırırıq.
20 dəqiqə qarışımı gözlədirik.
Listə toplar şəklində qoyuruq və bərkiməsini gözləyirik sonra servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: qarışdırırıq, sonra, stəkan, dəqiqə, əlavə, edirik, şəkər, qabartma, qoyuruq, qaşığı, fasilə, yenidən, bilərsiniz, Biraz, soyuduruq, şəkildə, Limon, Yenidən, toplar, şəklində
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN