• Kral kəsmiyi vatruşkası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5820

Tarix : 3.03.2016, 13:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
250 q 2%-li kəsmik
1 yumurta
1 paket vanil
1 x.q. kakao
1 ç.q. qabartma tozu
2 ovuc qara gavalı
3 x.q. yulaf və çovdar ununun qarışığı

Hazırlanması:
Kəsmiyin bir hissəsini ayırıb kənara qoyun (iç üçün).

Qalanına yumurta, qabartma tozu, un, kakao əlavə edib xəmir yoğurun. Hazır xəmiri soyuducuda 1 saat saxlayın.

İç: kəsmiklə doğranmış qara gavalını blenderdə xırdalayın, vanil əlavə edin. Əgər daha şirin olmasını istəyirsinizsə, bir qədər şəkər tozu əlavə edin. Hazır içi də soyuducuya qoyun.

Kəsmikli xəmiri qalın oxlovun üzərinə qida plyonkası çəkməklə bir istiqamətdə yayaraq vatruşkalar hazırlayın (yayılmış lavaşın üstünə iç qoyun, ikinca lavaşı üstünə örtün).

Sobada 25-30 dəqiqə, qızaranadək bişirin.

Süfrəyə həm soyuq, həm də isti-isti vermək olar. Qatıq və yoqurtla da dadlı olur.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qoyun, yumurta, üstünə, qabartma, xəmiri, vanil, Hazır, kakao, hazırlayın, lavaşın, vatruşkalar, yayılmış, çəkməklə, qalın, Kəsmikli, oxlovun, üzərinə, istiqamətdə, plyonkası
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica