• Sakızlı muhallebi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 804

Tarix : 7.07.2017, 22:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
4 st. süd,
1.5 st. şəkər tozu,
1 ç.q. xırdalanmış damla sakız(“zey”),
1 st. un,
50 qr kərə yağı,
1 paket vanil

Hazırlanması:
Bir qazana südü töküb, üzərinə şəkər tozu, un, vanil əlavə edirik. Çırpa teliylə (“vençik”) çırpırıq ki, topaclanmasın. Qazın üzərinə qoyub, fasiləsiz qarışdırırıq. Qatılaşandan sonra qazdan götürüb, damla sakızı və yağ əlavə edərək qarışdırırıq. Üzərini zövqə görə bəzəyib, servis edirik.

Qeyd olunmuş ərzaqlardan şəkildəki qablarla 5 ədəd çıxır. Soyuq halda daha dadlı olur.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, əlavə, şəkər, qarışdırırıq, vanil, edirik, damla, edərək, zövqə, Üzərini, dadlı, götürüb, sakızı, bəzəyib, servis, Soyuq, şəkildəki, qablarla, halda, qazdan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN