Tərkibi:Arpa şehriye,
bibər,
cəfəri,
konservləşdirilmiş qarğıdalı,
pul bibər, duz,
zeytun yağı, limon
Hazırlanması:Əvvəlcə arpa şehriyeni zeytun yağında rəngi qızarana kimi qovururuq. Daha sonra üstünə su töküb, bişiririk.
Bibər və cəfərini xırda doğrayırıq. Üzərinə bişmiş soyudulmuş şehriye, konservləşdirilmiş qarğıdalı, pul bibər və duz əlavə edib, qarışdırırıq. Son olaraq zeytun yağı və limon suyu əlavə edirik.
Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, zeytun, limon, əlavə, qarğıdalı, şehriye, konservləşdirilmiş, doğrayırıq, Üzərinə, xırda, cəfərini, bişmiş, olaraq, edirik, Bibər, qarışdırırıq, soyudulmuş, sonra, yağında, şehriyeni