• Qozlu badımcan salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 768

Tarix : 31.03.2018, 20:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 ədəd böyük badımcan
2 ədəd acı bibər
1 ədəd şirin bibər
2 diş sarımsaq
1 ədəd limon
3-4 kiçik stəkan döyülmuş qoz
150 qram qatıq
Zeytun yağı
Duz, qırmızı bibər

Hazırlanması:
Badımcan və bibəri sobada bişirin (kabab kimi). Soyduqdan sonra qaralmaması üçün yarım limon sıxdığınız suya qoyun. Sonra onları çox kiçik doğrayıb yarım stakan döyülmüş qozla qarışdırın. İçərisinə təxminən 80 ml zeytun yağı ilə qatığı qarışdırıb əlavə edin. Sarımsağı isə düzla döyüb yarım limonun suyunu qarışdırdıqdan sonra əlavə edin. Başqa bir qabda bir az zeytun yağı ilə qalan qozları qovurun, qazdan götürməzdən əvvəl toz qırmızı bibəri də əlavə edin. Sonra həmin yağla qovrulmuş qozu salatın üzərinə gəzdirin. Saxlamadan süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: yarım, bibər, əlavə, Sonra, bibəri, sonra, qırmızı, kiçik, zeytun, limon, Başqa, qabda, qozları, qalan, limonun, Sarımsağı, düzla, döyüb, suyunu, qarışdırdıqdan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica