Tərkibi:300 q yaşıl lobya
0,5 baş soğan
40 q feta pendiri
0,5 limon
20 q keşyu
30 ml zeytun yağı
cəfəri
duz
Hazırlanması:Lobyanı suda bişirin.
Soğanı nazik doğrayıb üstünə qaynar su tökün. 1 dəqiqə sonra suyu süzün.
Pendiri kubik doğrayın.
Limonun yarısının sedrasını çıxarın, şirəsini sıxın.
Keşyunu bıçaqla xırdalayın.
Lobyanı soyudun, salat qabına yığın. Soğanı əlavə edin.
Zeytun yağını limon şirəsilə qarışdırıb lobyanın üzərinə gəzdirin.
Doğranmış keşyunu, cəfərini və limon sedrasını əlavə edib qarışdırın.
Pendir kubiklərini əlavə edin.
Qarışdırıb zövqünüzə görə duz vurun.
Nuş olsun!
Etiketlər: limon, əlavə, sedrasını, Soğanı, Lobyanı, Zeytun, yağını, qarışdırıb, şirəsilə, qabına, xırdalayın, bıçaqla, soyudun, salat, lobyanın, yığın, gəzdirin, Qarışdırıb, kubiklərini, zövqünüzə