Tərkibi:0,5 bişmiş çuğundur
1 portağal
120 q Feta pendiri
3 x.q. zeytun yağı
5 ədəd göy soğanın ağ hissəsi
2 ç.q. üzüm sirkəsi
1 ovuc küncüt
1 çimdik duz
Hazırlanması:Portağalın plyonkalarını təmizləyib doğrayın.
Soğanı xırda, çuğunduru və pendiri kubik doğrayın.
Portağalın lətini doğradığınız zaman çıxan şirəsini (1 x.q.), zeytun yağı, sirkə və soğanı qarışdırıb sous hazırlayın. Portağalı çuğundurla qarışdırın, duz vurun, sousunu əlavə edin. Üzərinə Feta pendirini düzün küncüt səpin.
Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, küncüt, pendiri, doğrayın, Portağalın, çuğundurla, Portağalı, qarışdırıb, şirəsini, sirkə, soğanı, qarışdırın, hazırlayın, sousunu, düzün, səpin, olsun, pendirini, Üzərinə, çıxan