• Narşərab salatı esepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 555

Tarix : 12.11.2019, 12:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Qırmızı pomidor - 2 ədəd
Qoz - 2 y.q.
Soğan - 1 ədəd
Narşərab - 2 ç.q.
Zeytun yağı - 1 y.q.
Sumax - 1 y.q.
Duz, istiot - çimdik


Pomidorları yuyun, qurulayın və kiçik doğrayın. Soğanı yuyun və yarım üzük şəklində kəsin. Qozları xırdalayın. Öz zövqünüzə görə zeytun yağı əlavə edin, duzlayın, istiotlayın, narşərab əlavə edin. Sumax tökün. Salatı 15 dəqiqə saxlayın ki, sous və ədviyyələri canına çəksin.

Qozun tərkibində A, B1, B2, B6, B12, E, C, K, PP vitaminləri, Omeqa-3; amino və doymamış yağ turşuları, makro və mikroelementlər - fosfor, kalium, maqnezium, natrium, kalsium, sink, manqan və dəmir var.
Etiketlər: Sumax, yuyun, əlavə, tərkibində, Omeqa, vitaminləri, Qozun, canına, dəqiqə, saxlayın, ədviyyələri, amino, çəksin, turşuları, natrium, kalsium, manqan, dəmir, maqnezium, kalium
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN